duminică, 2 august 2009

Everything happenes for a reason

Acesta este lucrul pe care toata lumea il spune atunci cand se intampla ceva. Ei bine, eu nu cred asta. Cred ca facem greseli...destul de multe ...si ca ceea ce ni se intampla ne-o facem cu mana nostra si prin urmare se numeste lucru manual si trebuie sa acceptam si sa primim ceea ce meritam.
Totul din jur e guvernat de aparente...si in principiu prima impresie pe care ti-o faci despre o persoana e falsa...ca zambetul pe care-l afiseaza cel de langa tine, prieten sau doar cunoscut atunci cand vrea sa-ti ceara o favoare. De la aspectele legate de vestimentatie cele mai multe persoane raman ancorate in zona ...cum arata fizic o persoana...si nu ce e persoana respectiva, ce gandeste...cum e ca om.
Trebuie sa marturisesc ca nu-s revoltata pe aceasta teorie a falsului...sunt doar dezamagita...pentru ca in cei 23 de ani ai mei..m-am inselat, cu minuscule exceptii, in privinta tuturor persoanelor pe care le-am cunoscut cu o imprejurare sau alta. Mai exact, acele persoane m-au dezamagit. Si tocmai cand credeam altceva..am cunoscut o persoana care m-a impresionat pentru ceea ce era..ca om si ca profesionist..si mi-a placut ca aveam cateva idei ...comune. Credeam ca as putea sa cunosc omnul asta, ca as putea sa am incredere in el. Si din nou...m-am inselat...mi-am format o impresie abinitio gresita scotandu-l din sfera celor care nu sunt intersati de artificial...