joi, 29 octombrie 2009

Sorry

to my lovely dragutel





I didnt mean to make you cry
Lonely, I feel so lonely
But I need to say goodbye

So many times I tried, I tried to tell you why
Why I didnt love you when I choose to lie
Somebody else is there
Is watching you, watching you
Running from your love, your love

If I have to live my life without you
I will tell you the truth
`Cause you maybe try to leave your life behind you
And somebody else will come around you one day
You will go on but she will beg you to stay
Do you believe in me?
Please do!

Bye now
I want to find my happiness
Somehow I want to tell you
That I tried to do my best

So many times I tried, I tried to tell you why
Why I didnt love you when I choose to lie
Somebody else is there
Is watching you, watching you
Running from your love, your love

If I have to live my life without you
I will tell you the truth
`Cause you maybe try to leave your life behind you
And somebody else will come around you one day
You will go on but she will beg you to stay
Do you believe ïn me?
Please do!

sâmbătă, 24 octombrie 2009

Eu cu cine votez????
















In sfarsit dupa ce am fost "amenintati" de la inceputul anului cu evenimente de anvergura pentru a atrage electoratul...a inceput campania electorala. Si ce campanie va fi! Asemenea candidatilor...un fost marinar, un fost comunist scolit in Franta, un liberal chiulangiu, un fost teolog-istoric, un fost oier actual patron de echipa de fotbal, un ungur. Asta ca sa ma opresc asupra celor mai seminificativi dintre acestia, caci mai sunt pe liste si cativa independenti de care nu a auzit nimeni si care nu pot sa-mi explic de unde au facut rost de bani pentru a candida si ce vor sa demonstreze. A...bine ca am scapat de domnul Nati Meir care ne ameninta ca aici va fi un evreu din Israel presedinte...se pare ca in sfarsit s-a elucidat si misterul referitor la sursa miliardelor sale de euro...domnul Tanti Meir avea tipografie de bani personala. Poate i-au imprumutat-o cei de la banca europeana sa-i ajute putin cu facerea de monede. In sfarsit...tot raul spre bine...un candidat mai putin in cursa...mai multe sanse pentru ceilalti...De dimineata tot orasul era impanzit de afise, benere,pliante. Chiar m-am gandit ca cei care se ocupa de campanie nici macar nu au dormit. Aseara nu era nici un bener iar de dimineata sus pe firele de curent erau cel putin 7 si asta numai in zoana de langa blocul meu. Or fi aparut o data cu noaptea...ca banii domnilor candidati pentru campanie. Nu stiu insa ce mai cred romanii si daca vor merge la vot. Eu zic sa mergem...si sa votam NUUU Basescu, NU pentru a nu mai fi prostiti si luati de fraieri. Eu zic ca singura schimbare e sa facem noi astia tineri o revolutie...o noua revolutie in care sa-i dam jos pe toti, toti cei cu educatie inainte de '89...altfel nu se va schimba nimic. Doar vor disparea benerele si afisele lipite la tot pasul...asa cum vor disparea si promisiunile celor care candideaza.


P.S-Am fost plecata cateva zile...la Bacau...frumos orasul. Am petrecut 2 zile foarte frumoase. Ti agapi!

marți, 20 octombrie 2009

Familie numeroasa...renumeratie dupa buget, mica

V-ati gandit vreodata cate rude, de sange sau prin alianta aveti? Le cunoasteti pe toate sau macar stiti in ce orase stau? Eu fac parte, dupa parerea unora,desi am un singur frate, dintr-o familie cu multe rude: unchi, verisori, matusi,etc . Pe unii nu ii cunosc, pe altii ii stiu am petrecut unele sarbatori impreuna, pe o parte imi doresc sa nu-i fi cunoscut, cu altii am crescut...insa nici unul nu mi-a fost alaturi si nu mi-a aratat ca-i pasa atunci cand am avut un necaz. De ce oare?

marți, 13 octombrie 2009

Randul asteptarii





V-ati gandit vreodata cat timp petrecem asteptand la rand? Rareori cand trebuie sa cumperi ceva, sa platesti o factura sau sa-ti rezolvi o problema nu ai fost nevoit sa te asezi la un rand, mai mare sau mai mic, format din oameni care asteapta ca si tine. De cele mai multe ori a sta la rand este sinonim cu disperarea unora. Iar atunci cand stai cateva minute, ore in picioare incolonat ca in armata asteptand in fata unui ghiseu si cineva, care are o relatie, o mica pila trece in fata si isi rezolva problema in 2 minute te apuca nervii si ai vrea sa iei pe toti la bataie. Si spui tot felul de vorbe la adresa celora care nu respecta regula de a se aseza la rand. Te descarci si totusi nu rezolvi nimic, pentru ca esti nevoit sa ramai incolonat asteptand sa rezolvi problema pentru care esti acolo. Am asistat in ultima vreme la multe situatii de genul asta, fie ca am pierdut ore asteptand sa platesc facturi la stat sau sa-mi rezolv probleme cu acte, atat de numeroase in birocratia asta. Dar cel mai mult m-a surprins cand am mers duminica la o manastire...si pentru a ajunge sa vorbesc cu preotul de acolo...bineinteles am stat la un rand...Surprinzator nu a fost acest lucru, ce m-a uimit a fost ca altii, "mai apropiati" sau nu de locul acela, au intrat inaintea noastra a multora. Deci pana la urma si la biserica trebuie sa ai pile pentru a nu sta la rand ore bune.


P.S- Ieri am mers pana la banca si pentru ca in drum am vazut o fata cu un bebelus in brate m-am dus la primul chiosc si am cumparat covrigi si fructe si m-am intors sa i le dau. Ma gandeam ca fac o bucurie si poate va manca si copilul( care parea ca are mai putin de 1 an). Cand m-am apropiat sa le inmanez ce cumparasem...ce credeti ca am vazut? copilul nu era copil, in bratele tinerei erau doar o adunatura de carpe stranse in forma unui bebelus. Cum se spune...am fost pacalita sau am luat teapa.

joi, 8 octombrie 2009

YSL

Întotdeauna m-a impresionat faptul că există un număr surprinzător de indivizi care nu îşi folosesc niciodată minţile, dacă pot evita acest lucru, şi un număr similar de indivizi care îşi folosesc minţile, dar într-un fel uimitor de stupid.

miercuri, 7 octombrie 2009

What do we wish?












"Atunci cand iti doresti ceva cu adevarat tot Universul lucreaza pentru a-ti indeplini visul" Paulo Coelho- Alchimistul

De multe ori ti-ai dorit ceva. Si te-ai rugat ca acel lucru sa devina realitate. Ai contribuit si tu in oarecare masura pentru a-l face sa devina parte din viata ta. Si cand l-ai avut te-ai bucurat nespus ca ai obtinut ce-ti doreai. O perioada ai fost madru de tine si ai zambit pe strada oamenilor necunoscuti si ai calcat apasat cand ai intrat intr-un loc plin de oameni necunoscuti.
Apoi ai vrut altceva, ti-ai dorit ceva nou, mai mult, si lucrul pe care l-ai obtinut inainte a devenit ceva obisnuit pentru tine, a devenit o parte din cum esti tu, ce esti tu. Deci era firesc ca sa-ti doresti altceva...sa te zbati sa-l obtii, sa te rogi, sa speri, sa crezi, sa tremuri la gandul ca poate nu o sa-l obtii...pana cand ...intr-o zi...ti-ai dat seama ca ti s-a indeplinit dorinta. Si iar ai fost mandru de tine, iar ai izbucnit in lacrimi de fericire...pana cand... intr-o zi ...ti-ai pus in gand ca vrei altceva.
Dar te-ai intrebat vreodata daca tu ai meritat ca dorinta ta sa devina realitate? Te-ai gandit la visele celor din jurul tau? Ti-ai dat seama vreodata dupa ce ai pierdut ceva ca-ti pare rau? Ca de fapt ai socotit in mintea ta gresit...ca tot timpul ai avut langa tine ceea ce ti-ai dorit?...
Ai grija ce-ti doresti, pentru ca s-ar putea indeplini!

sâmbătă, 3 octombrie 2009

Thinking




Iubeste barbatul care iti spune ca esti ''frumoasa'' si nu ''sexy''.... Iubeste-l pe cel care te suna inapoi, atunci cand tu i-ai inchis telefonul in nas..... Care sta treaz doar ca sa te priveasca dormind..... Care te saruta pe frunte...... Care vrea sa te arate lumii chiar dak nu esti aranjata..... Caruia ii este indiferent dak pe parcursul anilor te-ai ingrasat sau ai slabit...... Care in prezenta prietenilor te ia de mana..... Care iti spune mereu ce insemni pentru el si cat de norocos e sa te aiba..... Iubeste-l pe el, deoarece el te iubeste.....si probabil k.....te va iubi mereu......

joi, 1 octombrie 2009

Frustarea romanilor


Inca o data mi-e rusine ca sunt romanca, ca traiesc in tara asta de care isi permit toti sa-si bata joc. Mi-e rusine de cei care ne reprezinta, de ceea ce se intampla. Politicienilor nu le e rusine fata de noi? Fata de Romania?



El e iubitul meu dulce....care stiu ca nu ma va dezamagi niciodata:)